RING OSS - 026-222 92 85

Husgrunder Gävleborg

RING OSS - 026-222 92 85

Om oss

Vi har en stor maskinpark som hjälper oss anlägga husgrunder i Gävleborg.

Välkommen till oss på LEE Mark konsult AB! Vi är ett företag som under flera år varit verksamma inom entreprenadbranschen. Vi hjälper privatpersoner och företag med tjänster inom bland annat dränering, markläggning och byggnation av husgrunder i Gävleborg med omnejd. Som kund kan ni vara trygg med att vi bara arbetar med välkända märken och vi lämnar dessutom bland de längsta garantierna i branschen på alla våra jobb. 

Behöver ni hjälp med byggnation av husgrunder i Gävleborg? Kontakta oss – vårt företag tar sig an både större och mindre projekt. 

Vi bygger alla sorters husgrunder i Gävleborg

Behöver ni hjälp med att anlägga husgrund? Vår erfarna personal vet hur man bygger hållbara och säkra husgrunder i Gävleborg. Vi utför alla typer av husgrunder och finns med dig hela processen från start till färdig grund. När du som kund väljer att anlita oss för byggnation av husgrunder i Gävleborg ser vi till att på bästa sätt möta dina önskemål och behov. Ett arbete som sker med största noggrannhet och effektivitet. 

Valet av husgrund beror mycket på vilken marktyp som tomten har. Är ni osäker på vilken av alla husgrunder i Gävleborg som kommer fungera bäst för just er fastighet? Vår kunniga personal lyssnar på era behov och önskemål och hjälper er sedan hitta och lägga rätt grund för er tomt! Med vår expertis och gedigna maskinpark hjälper vi er att anlägga husgrunder i Gävleborg – snabbt och smidigt! 

Marknadens kanske förmånligaste garantier 

För våra kunders trygghet lämnar vi väldigt förmånliga garantier på våra arbeten. För dränering lämnar vi 15 års garanti och på avlopp samt husgrunder i Gävleborg ligger garantin på 10 år. Allt för att ni ska känna er trygga med att anlita oss för ert byggprojekt! Har ni frågor eller vill ha hjälp med anläggning av husgrunder i Gävleborg? Kontakta oss så berättar vi mer!